Започнува наставата по македонски јазик во Ешалан

0
77
Добра вест за родителите кои сакат да ги пријават своите деца од Ешалан и околината за посета на македонска настава.
Ирена Атанасова е новата наставничка во романскиот дел на Швајцарија, е-маил адреса: irenagodeva@yahoo, телефонскиот број на наставничката ќе биде објавен во почетокот на идната недела.
Во најбрзо време ќе имате адреса за посетување на наставата.
Наставата ќе се одвива според утврден наставен план од страна на наставничката.