МПЦ „Света Мала Богородица“ од Кембриџ, Онтарио организира свечена прослава по повод 25 годишниот јубилеј

0
107
Голема свеченост, банкет по повод 25 годишниот јубилеј на МПЦ Св. Мала Богородица од Кембриџ, Онтарио.
Повелете сите на 24-ти септември од 18:30 часот во МПЦ Св. Наум Охридски во Хамилтон.
За многу години празникот!