Ф.К. „Македонија“ од Берн во сабота игра дерби натпревар

0
173
Почитувани симпатизери и навивачи на ФК.МАКЕДОНИЈА
Да ве известиме Сабота 24.09.22 во 18:00 не очекува големо фудбалско дерби помеѓу екипите ФК.Македонија и ФК Цоликофен.
Дојде и оваа време борба за првото место на табелата,дојдете и уживајте во фудбалот и играта на нашите Лавови, а фудбалот и доброто пиво се сон на секој навивач затоа на располагање ви е нашата препознатлива скара со вредниот Деки.
Дојди и навивај по твој вкус
Со Почит ФК.МАКЕДОНИЈА