ФИФА го одобри новиот вештачки терен на Ф.К. „Лалор Слога“

0
135
Клупски вести | ФИФА одобрување за квалитет
Горди сме да објавиме дека нашиот нов синтетички терен е потпишан од ФИФА, што го оправдува квалитетот на новата површина за играње.
Со одржувањето заклучено во догледна иднина, нашиот терен ќе остане во исконска состојба со години што доаѓаат.
Им благодариме уште еднаш на City of Whittlesea за тековната поддршка на нашиот клуб.
СЛОГА!