Во Загреб се одржа „Ден на националните малцинства“ на кој учествуваа и Македонците од Хрватска

0
95

Денеска во Загреб се одбележува Денот на националните малцинства.Еве како изгледа македонскиот штанд при посетата на градоначалникот Томислав Томашевиќ.