Мери Акиевска, светски и Арнолд класик, шампион во бодибилдинг

0
19

Нов голем успех за македонскиот бодибилдинг донесе Мери Акиевска која во конкуренција од 19 натпреварувачки од светот го освои првото место на натпреварот „Арнолд Класик Европа 2022“ кој се одржа во Севиља, Шпанија.

Секоја чест за Акиевска која е Национален, Балкански, Европски, Светски и сега Арнолд Класик шампион.

Целиот текст прочитајте го тука