МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто организира банкет по повод 60 годишниот јубилеј

0
159
Повелете на Банкет за прослава на 60 години од регистрацијата на МОК Св.Клемент Охрид во Торонто
Датум: 15 октомври 2022 во 19 часот, сала А.
Билети: 60 долари за возрасни и 25 долари за деца до 12 години.
За регистрација јавете се на црковниот секретар на 416-421-7451
Секој е добредојден.