Одбележувањето на патрониот празник на Црковната општина – Раѓање на Пресвета Богородица во Локарно Швајцарија

0
175
На музичката вечер по повод одбележувањето на патрониот празник на Црковната општина – Раѓање на Пресвета Богородица, учество земаа и учениците кои посетуваат дополнителна настава на македонски јазик со своја програма.
Благодарност до претседателот Трајко Ковачев и членовите на црковниот одбор МПЦО Пресвета Богородица – Локарно за поканата и повеќегодишната соработка што ја остваруваме.
Ана Тимовска Митрева наставник по македонски јазик