Македонското здружение „Кочо Рацин“ од Пожаревац на 1 октомври организира „Македонска вечер“

0
122

Македонска вечер на ден 1. октомври 2022. годин, во Белград, во Домот на војската на Србија, Француска 4, со почеток од 20,00 часот, ве молиме да се пријавите доколку сакате да дојдете на вечерта. Музиката е од Македонија, виното, ракијата, мастиката се македонски.