Во организација на „Вардар“ од Качарево одржана сликарска работилница

0
129
Работилница за сликарство 2
(и овој пат е акварел, ама ќе има и други технологии)
„Вардар“, Кацарево – Новата сезона започна 17.09.2022
Старата композиција ги покажа своите сончогледи емотивно и во азурно, а беше разубавена со младиот и талентиран Теодор кој имаше успешна „огнена крштевка со „страшен пејачки настап,,
Ја чекаме и младата, талентирана Магдалена да го засили тимот.
Сите заинтересирани можат да ни се придружат во сабота од 12 до 2.30 часот, да носат бои и четки, а обезбедено е добро расположение, слатки, лесна музика и