МКУД „Бисер“ од Џилонг одржа курс за тапанари

0
142
Само сакав да му честитам на нашиот Македонски Тапан 101 клас за вложениот труд и посветеност. Многу сме горди на она што успеавте да го научите во само еден мандат.
Посебна благодарност до Роберт Велевски што секоја недела доаѓа во Гелонг и го сподели своето знаење и страст за нашата убава македонска музика.
Не би можеле да го направиме ова без вас и вашата поддршка.
Со нетрпение очекуваме термин 4