Студентка по македонски јазик од Риека го опиша своето искуство од Семинарот по македонски јазик во Охрид

0
128
Студентот Filozofski fakultet u Rijeci на Kišobran Ивана Катана на порталот Lektorat za makedonski jezik u Rijeci објави детален приказ за своето искуство на 55. Летна школа за јазик, литература и култура Меѓународен семинар за македонски јазик, литература и култура
Прочитајте што научила, доживеала, пробала, слушнала, доживеала и видела додека престојувала во Македонија.
Написот е информативно, едукативно и инспиративно четиво, проткаено со прекраснифотографии и вреди да се прочита