Промотивно видео пред прогласувањето на Кирил Пејчиновиќ за светец

0
216

Тетовско гостиварската епархија со промотивно видео по повод претстојното прогласувањето на Кирил Пејчиновиќ за светец….

Posted by Тетово Инфо on Sunday, September 11, 2022