Хрватско-македонска тангента ги затвори овогодинешните „Денови на македонска култура“ во Шибеник

0
137

Со денешното затворање на изложбата „Тангано плавон“ на Зоран Стоилов од Сплит, хрватско-македонската тангента ги затвора овогодинешните Денови на македонската култура во Шибеник и Зларин, како последна содржина што ја понудивме уметност и наука кои започнаа 2.9.2022. во