Прва победа за Ф.К. „Македонија“ во новата сезона

0
204

Прва победа на МК Македонија Штутгарт во новата сезона , после голема борба и добра игра победа од 6 : 5 голема благодарност до Публиката која цело време го бодреше Нашиот Тим до победа .