Филип пред 5 години заминал од Македонија и станал газда во САД – а сега отвори фирма и во роден Охрид

0
128

Младиот Филип Миленкоски од Охрид, веќе пет години живее во Чикаго САД, каде работи како возач на камиони. Првите две години работи за други, но потоа отвара своја компанија.

Филип вели на почетокот не било воопшто лесно, но оти со многу труд, работа и желба, може да се постигне успех.

Повеќе можете да прочитате ТУКА