МКД „Кочо Рацин“ од Копер врши упис на нови членови

0
108

Почитувани љубители на фолклорот на орото и песната Македонска ве известуваме дека со редовни проби започнуваме на 10.09.2022.год(САБОТА ).Воедно вршиме УПИС на нови членови на возраст од 7 до 77 години.Донесете ги васите дечиња полека да се запознаеме со нашите традиционални ора.Пробите се одвиват во двораната во Семедела позади кафе бар Мандрач од 18 часот . За подетални информации или на нашата фб страна