Претставување на македонски традиционални инструменти во Нова Горица

0
110

Поради лошата временска прогноза , изведбата на настанот „Македонско сонце 6“ ☀️се преместува во Точка – Сојуз на културните друштва НГ, улица Градникове бригаде 25. Настанот ќе започне во 18.00 часот.
Срдечно поканети!