Излезе од печат новиот број на „Македонија“

0
136

Почитувани, излезе од печат септемврискиот број на весникот ,,Македонија,, од Торонто, Канада.
Ви благодариме за соработката и довербата.
Контакт: macedonia.canada@yahoo.com
www.macedonianewspaper.com