Одржан Охридскиот маратон

0
98

Аргентинецот Матијас Дијас Хернандес победник на 35. Охридски пливачки маратон што денес се одржа во водите на Охридското Езеро. Тој патеката „Климе Савин“ од Св. Наум до Охрид ја мина за време од 5 часа, 50 минути, 30 секунди и 5 стотинки.