Во Киршау отворена изложба на Ирена Паскали

0
128

Отворање: недела 11.09.2022 од 14 часот Времетраење на изложбата: 11 септември до 20 ноември 2022 година отворена во недела од 14 до 18 часот Галерија ART FACTORY FLOX уметничка иницијатива „Im Friese“ e.V. Friesestraße 31 02881 Schirgiswalde-Kirschau OT Kirschau