МАКЕДОНЕЦОТ СЛАВЕВСКИ ПРОДОЛЖУВА ДА ГИ УНИШТУВА ПРОТИВНИЦИТЕ ВО БОРБИТЕ БЕЗ РАКАВИЦИ

0
156

ГОРЈАН ГОГО СЛАВЕВСКИ ја запиша ТРЕТАТА ПОБЕДА во БКФЦ (борби без ракавици). Тој утринава во Монтана, САД го совлада Далас Дејвисон. Претходно славеше и против Џастон Стилс и Рамал Аманов и засега е со перфектни ТРИ ОД ТРИ во шамшионатот во САД.

Инаку Гого Славевски е момче кое потекнува од населбата Ѓорче Петров, но повеќе години живее во САД и бележи големи успеси во професионалните борби.

БРАВО ГОГО