Во Белград одржана средба на членовите на Здружението на Македонци во Белград „Македониум“

0
128
После многу време македониумци пак заедно у поголем број, живи здрави и весели на ада Циганлија! Се разбира со песна.
Поздрав од Чичко Лазо!