Во Загреб отворена изложба на македонска сликарка

0
73

Реализирана изложба и работилница на уметницата Б.Клекачкоска. Меѓу посетителите беше и големото име на хрватската применета уметност Лазер Рок Лумези ( (Lazer Rok Lumezi) и истакнати членови на здружението ULUPUH.