Уникатна англиско – македонска настава во Лејлор Норт

0
79

Основното училиште Лејлор Норт во Мелбурн на своите ученици сѐ уште им ги нуди предностите од двојазичната настава, а како што објаснува наставничката Мирјана Андовска, ги подготвува децата и со вештините, потребни за вклученост во современото општество.