Советот на Македонското национално малцинство за Град Загреб со честитка до Агенцијата за иселеништво по повод Денот на независноста 8 септември

0
233

Почитуван директоре Близнаковски,

Срдечно Ве поздравувам и во име на Советот на Македонското национално малцинство за Град Загреб

Упатувам честитка по повод претстоечкиот Ден на независноста 8 септември.

Со почит,

Претседателка

Катерина Зекович