Младиот охриѓанец Борче Исакоски ја освои наградата Earth System Pledge на IESO 2022, Светската олимпијада за геонауки

0
177

(ОХРИДПРЕС) – Младиот охриѓанец Борче Исакоски, средношколец од ПСУ „Јахја Кемал“, во конкуренција од 200 натпреварувачи од целиот свет, во својата колекција на награди, ја стави и Earth System Pledge, освоена на последната IESO 2022.

 

Целиот текст прочитајте го ТУКА