Во МПЦ „Свети Климент Охридски“ во Торонто започнува новата учебна година по македонски јазик

0
102
Придружете ни се на 11 септември на два специјални настани. Благословување на новата учебна година и оддавање почит на дипломираните ученици и студенти.
Донесете ги вашите деца и внуци.
Контактирајте ги отец Сашо Целески и MYNET – Macedonian Youth Network за повеќе информации