Во Шибеник се одржаа „Денови на македонската култура“

0
147

Од  02 до 05.09.2022 година во Шибеник во организација на „Хрватско – македонска тангента“ се одржаа „Деновите на македонската култура“ со бројни манифестации, гости и настани. Беше интересно за сите посетители и се надеваме дека и следните „Денови на македонска култура“ ќе бидат вака содржајни.