Старт на новата спортска сезона во Штутгарт

0
158

После успешната сезона и влез во Креислига А и заслужен одмор во Хрватска и добри припреми Екипата на МК Македонија Штутгарт почнува во недела со новата Сезона дојдете да ги бодриме во што поголем број затоа што уште на старт имаме тешка утакмица со Екипа што исто сака да се бори за првите места ајде МК