Студентски стипендии од 6.000 денари за одредени факултети

0
161

Право на аплицирање имаат студентите кои постигнале особено висок успех во учењето од првата до тековно запишаната студиска година со најмалку 7,50 просечен успех, велат од МОН.

Повеќе можете да прочитате ТУКА