Црковно-народен собор во Чикаго

0
151
ИЗВЕСТУВАЊЕ,
Почитувани верници и членови на нашата заедница, Ве известуваме дека од 02 – 05 Септември ќе се оддржи 48-от Црковно Народен Собор во Чикаго. По тој повод, нема да има богослужба во Недела на 04 Септември, но Црквата ќе биде отворена за лична молитва и за да запалите свеќа за Вас и Вашите блиски.
Претседател Менде Талески со членовите на Управниот Одбор
Свештеник Емил Атанасов