Мила Рељиќ е ЕВРОПСКА КЛУБСКА ШАМПИОНКА!!!

0
145
После 4 борби освоиме ЗЛАТО! Бравоооо Мила, во категорија сениорки -62кг Мила победи над Италија, Украина, претсавничка од Египет која е членка на европски клуб и во финалната борба претставничката Мел Мина од Еквадор која тренира во Тортоса Шпанија поради повреда ја предаде борбата. Имено Мел Мина ја победивме во финалето пред две недели во Израел!
Благодарност до Македонска Tаеквондо Федерација, Macedonian Тaekwondo Federation WT чија огромна подршка ни помогна многу до успехот за Европски медали!!!
Одиме понатака!!!