ИЗЛОЖБА НА ИРЕНА ПАСКАЛИ ВО АЛТЕНБУРГ

0
94

Во рамките на летните културни збиднувања на германската сцена, редовно присутна со свои прекрасни дела е и нашата Ирена Паскали.

Своите дела ќе ги презентира со Петра Херман во ателје во Алтенбург од 30 август до 14 октомври.

Имавме чест да биде овогодишен учесник на „Иселеничката ликовна колонија“ што се одржа во Крушево, во организација на Агенцијата за иселеништво.