Голем број верници достојно го прославија празникот Успение на Пресвета Богородица во Скребатно

0
267

Традицијата продолжува: Голем број верници достојно го прославија празникот Успение на Пресвета Богородица во Скребатно

Како што налага традицијата, за сите посетители на прекрасните падини над селото беше поделен традиционалниот ручек кој се служи во оваа црква.

Целиот текст прочитајте го ТУКА