МАКЕДОНИЈА ДЕНЕСКА ОСВОИ ДВЕ ЗЛАТА НА ТЕКВОНДО ТУРНИРОТ ВО ТАЛИН ОД СЕРИЈАТА Г2!!!

0
106
КОГА МАКЕДОНЕЦ ЌЕ СЕ ИСКАЧИ НА ПИЕДЕСТАЛОТ, КОГА МАКЕДОНЕЦ ЌЕ ЈА СРУШИ КОНКУРЕНЦИЈАТА
ТОА Е ДЕЈАН ГЕОРГИЕВСКИ, ЗЛАТНОТО МОМЧЕ ОД МАКЕДОНИЈА!!!
ЧОВЕКОТ КОЈ НЕ ПРАВИ И ЌЕ НЕ ПРАВИ УШТЕ ДОЛГИ ГОДИНИ ГОРДИ!!!
ГОРДИ НА ТЕБЕ ДЕЈАН