Скулпторот Слободан Милошески изложува во Загреб

0
119

„Самоспознавање“ е насловот на изложбата на скулптури од Слободан Милошески која вечерва во 20 часот ќе биде отворена во македонскиот Културно-информативен центар во Загреб. Тој ќе се претстави со 10 дела од галериски формат, создадени од инокс, во последните две години. Изложбата ќе биде отворена до 30 август.

Повеќе можете да прочитате тука