Даниел Петровски: Првата помош е непотребна сè додека не стане брзо потребна

0
115

Повеќе од 2,000 клиенти месечно во Life Saving First Aid ги изучуваат најнеопходните вештини со кои ќе можат да им помогнат, па дури и да им ги спасат животите на своите најблиски при несреќа.

Компанијата која што Даниел Петровски ја основал кога имал само 21 година, денеска е една од најуспешните за курсеви по прва помош во Мелбурн.