Здружение за заштита од сите аспекти – Виктори – Битола

0
169

Александар Матовски Цако ја донираше косата за деца болни од рак. Од здружението за заштита од сите аспекти – Виктори – Битола, објавија фотографија со донираната коса на Цако кој се вклучи во хуманитарната акција на здружението.

Повеќе можете да прочитате тука