Тоше и Габриела Зафирови се првите Македонци кои освоија медали на натпреварот МР Олимпија

0
128

Шампионите во бодибилдинг Тоше Зафиров и неговата сопруга Габриела станаа првите Македонци кои освоија медали на натпреварот МР Олимпија, во Букурешт Романија.

Повеќе можете да прочитате тука