Две филмски награди за Апчевска во Лос Анџелес

0
112

Краткиот филм „Северен Пол“ на режисерката Марија Апчевска освои уште две награди на светски фестивали. Филмот кој е во продукција на „Кино око“ ја освои наградата Kodak Best Shot On Film, во рамките на 18. HollyShorts Film Festival што се одржа од 11 до 20 август во Лос Анџелес.

Повеќе можете да прочитате тука