Манаки и Најџел Вотерс

0
151

Уште кога станав претседател на ИМАГО ми рекоа, мора да внимаваш на Фестивалот „Браќа Манаки”, затоа што тоа е фестивалот каде што се слави филмската камера. И оттогаш сите даваме се’ да се продолжи оваа традиција – рече Најџел Вотерс, добитникот на почесна награда