КУД „Македонка“ од Торонто врши упис на нови членови

0
155

Придружете се на најпрестижниот Македонски фолклорен ансамбл. Се стремиме да ја промовираме македонската култура, песна и оро низ Северна Америка и на глобална сцена.

Придружете ни се на  6ти септември, 18:30 часот во МПЦ Свети Климент Охридски
Сите играорци  се добредојдени на возраст од 4+