КУД „Никола Јонков Вапцаров“ го претставува македонскиот фолклор во Тулчеа, Романија

0
200
Малку задоцнивме со објавава

Пристигнавме вчера, се сместивме, одморивме, направивме кратка проба, а остатокот од денот го поминавме во дружба и релаксација.
Денес започнуваме со активностите за фестивалот