Градоначалникот на Ешалан го посети македонскиот штанд

0
139
Новиот градоначалникот на Ешалан, гос. (Serge Bornick) го посети македонскиот Штанд и уживаша во вкусовите на македонската кујна, македонски пијалоци, неповторливо доживување на различни вкусови од тавче гравче, кебапчиња, домашни колбаси, македонска салата, домашни десертни специјалитети.
Во иста прилика градоначалникот на општина Ешалан се запозна со дел од членовите на друштвото „Македонија“.
Голема благодарност до винара „Далвина“ од Хамзали и
AGV Toni SA – 1042 ASSENS