Во Торонто одбележан Илинден

0
143

Денес во организација на Обединети Македонци од Торонто беше одржана служба за упокоена литургија и беа положени венци и цвеќиња на споменикот на паднатите борци за ослободување на Македонија, кој е поставен пред црквата Св.Климент Охридски во Торонто.