Заврши Иселеничкиот фолклорен фестивал во Охрид!

0
302

Учесниците задоволни од организацијата, дружењето и престојот, соседните медиуми ја споделуваат веста а нашите играорци и пеачи, чувари на македонскиот фолклор, заминаа со надежи за повторно учество и видувања во Татковината!