Целовечерен концерт посветен на 100 години од раѓањето на Александар Сариевски

0
164
15 јули, петок – целовечерен концерт 100 години од раѓањето на Александар Сариевски со оркестарот на НУ Танец и Стефче Стојковски и вокалните солисти Наум Петрески, Благоја Грујовски, Светлана Јовановска, Сашо Гигов и Снежана (Сариевска) Јовановиќ;
16 и 17 јули (сабота и недела) – Галичка свадба 2022