Во Шведска предаден македонски превод на книга од нобеловката Селма Лагерлеф

0
125

Почитувани дами и господа,

во прилог Ви праќам соопштение во врска со подарувањето на македонски превод на книга на шведската нобеловка Селма Лагерлеф.

Ќе ни претставува голема чест доколку соопштението го објавите.

Со почит,

Гоце Пероски