Мила Рељиќ е на високата 26 позиција на СВЕТСКАТА ТАЕКВОНДО РАНГ ЛИСТА

0
186

По одличните натпревари, многуте победи и освоениот бронзен медал од Кроација Г2 Опен, Мила се искачи на оваа висока ранкинг позиција. Напорните тренинзи од 2х дневно последните 3 години, желбата, талентот и упорноста донесоа успех!!! За 1 години сениорски борби зад себе има остварено победи на најсилните натпреварувања над Германија, Русија, Шпанија, Франција, Канада, Австрија, Кореа, Србија, Хрватска, Грција, Албанија, Турција и неколку тесни порази со најсилните натпреварувачки!!!